BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

teisipäev, 19. juuli 2011

bartcelona vol 1

bartsase jõudsin kuskil kell 2 öösel, äikese torm ja lennukis oli rihmad koguaeg kinni, osad paanitsesid aga ma nautisin lendu, lahe oli. Bartsase sain siis neti punkti ja kohe kordinaadid squatti, squatti juurde jõudes ei vastanud keegi, nagu ikka, kedagi ei koti külalised.
Proovisin pargis siis veidi magada, et hommikul uuesti proovida, aga siis hakkas uuesti äikese vihma sadama ja läksin kuhugi väli kohviku varju alla ja omakorda laua alla, sitt kees sajaga. Kui vihm üle läks mõtlesin uuesti proovida, keegi ikka ei vastand, siis viimases hädas viskasin oma tsäksi kellegi aknase, siis tuli keegi ikka välja rääkisin, ta ütles et ei ole kohti... saad aru, äikese vihm ja saadetakse pikalt.... see selleks, siis uurisin kas siin elab veel eestlasi siis sain ikka kuidagi läbi ussi munni sisse. Hommikul ärkasin siis esimene nägu kes vastu vaatas oli kaidi, ja teine, ülla ülla oli Diana.... kas sina olidki see kes öösel kolistas JAAAAAA kuradi munad. enivei siis oli triin ja lynn ka seal, lahe. Veidi trippimist linnas ja ( la hunglas käisime ) Tutvusime ühe poola tüübiga kes teenib raha songlöörides, väga lahe tüüp, siis trippisime temaga igalpool ja ma leidsin maast 20 euri... jeeeee.
Mingi päev tuli magnus siis käisime kuskil squati peol mis oli super leim, jooki muidugi, jaagu squatis jne jne jne, selline tsill tripikas, uued inimesed and shitt. Resiclemine , leidsin endale raadio ja arvuti ja wifi stuffi nüüd saab juba olla vaikselt. Täna vist lähme ühte maja vaatama ja rannas tahaks ka ära käia, ilm on super muidugi, minu maitse sajaga.

the end

0 kommentaari: