BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

esmaspäev, 4. juuli 2011

HAMBURG

hamburgi jöudsime umbes nädal aega tagasi, siis läksime vagun platsile mis asub Gaußstraße-s enne kui miudagi küsida jöudsime öeldi, kas otsite magamiskohta? Siis näidati meile vagunid kätte ja peale seda baari ölut jooma. Järgmine päev riiper paanile kerjama, rahh oli sitaks hea, saime ölut and stuffi, tutvusime uute inimestega jne jne. Esmaspäeval pm. sama asi, otsisime kohti kus süüa saaks ja tutvusime linnaga jne.
Üks päev neto ees kerjates kohtusime ühe tüübiga, jumala lahe vend on, Daniel on nimi, tüüp tahtis löikust ja värki, lubas 15 euri maksta. Hellasime siis üks päev ja siis kutsusime riiper paanile, Kus meil ennem läks jumala hästi, siimuga kahekeisi mängisime pilli ja sebisime raha. Poole tunniga saime suht normaalse summa, inimesed olid lahked, üks vend ostis 2 liitrist ölut ja suitsu ja andis süüa ka, lahe, Üks prostituut tuli mölisema aind et me liiga kövasti mängime pilli. Enivei siis tuli daniel, läksime tema poole kuis sai pead toidetud ja mussi kuulatud ja ölli joodud. Igati cool.

Siis kaks päeva tagasi olime ka riiper paani peal, see päev oli super, inimestel oli palgapäev olnud ja pappi tilkus, pea 100 euri saime kokku pm. mis siis ikka baari ja pidu jne. Linnaga olen ka tutvunud, tegime ühe turisti päeva. Aga praegu on vihma sajanud mitu päeva, üleeile käisimegi squati baaris, koos miku, siimu ja kirvega, ölut ja jalkat ja mahvi, aga padukat sajas sitaks, läbimärjad olime, kossid haisevad rämedalt.

Täna saan ühe piffiga kokku couch surfingu kaudu ja nädala löpus plaanin jeed teha hamburgist

0 kommentaari: