BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

neljapäev, 18. august 2011

BARTSA vol 2

No nii, aega on sitaks möödas, aga kuna siin nii pask nett siis väga ei viitsi netsi käia, aind vahel.
Jätgan sealt kus pooleli jäi....
Veitsa aja pärast tuli väike punk tagasi ja ma pidin selle toa talle tagasi loovutama, Kolisin siis magnuse tuppa ( sorry magnuuto ) Praegu jagame tuba ja värki, tegin oma nurga ja netti saan ka rõdul läbi ussi munni. päevad mööduvad rahulikult ( sorry ma pole selline detailse jutuga mees nagu mõni kes krijeldab ka põranda värvi ja päikesetõusu värve ) Käisime koertega artil, 7 kutsikat ja mul oli mega pohmell, ja metroo jaamad on nii palavad, sõitsime jänest nagu ikka, aga jant ka selles et koeraga ei või vabsee metroos olla, aga saime siiski hakkama, surin seal veterinaaria ukse taga ja lürpisin vett, tagasiteel oleks riba pannud aga elasin üle, Käisime rannas ka, see on sitaks mõnus, vesi on hea ja rand on cool. resiclemine töötab endiselt hästi, igavusest käin vaatamas manti mis võib leida, vahel saab alksi, vahel riideid süüa ja muud manti. Kord on rahavs siin külas kord vastupidi.
Magnuse käest sain rula ka pm. laenu vastu nüüd kütan rulaga siin, vahel käin jaagu ja magnusega sõitmas. Üks austraalane ka elab meil siin kes rula vend, siis see mees ka liitub meiega Päris cool vana on ikka, :D aaaaaa ronald ja lili tulid ka siia , hakkasid kohe siin endale pesa punuma, vahel lähevad selle peasa punumisega hoogu, kõik kohad on täis joonistatud, okk mitte kõik aga jahh ka üld kasutatavad ruumid. drunk tank-is käisin ka, sebin sinna endale tuba, ehk joppab, võiks ju.
Üleeile oli la-papaspidu käisime siis seal, jõime õlli ja proovisin kiirust ka, nooo jama oli, ei olnud nii hea teema ikka, aga ei midagi hullu ka samas. kuulasin mussi ja tsillisin, hommikul oli kerge pohmell, aga ei midagi hullu, väss lihtsalt. Täna käisime magnuse ja selle austraalasega skeitimas jälle (kuna mul jalg haige taas siis ma väga peale sõidu ei teinud, kõndimine valusam kui sõitmine ) aga käisime rannas ka muidugi, sitaks hea oli, sest siin on ikka uuuuulme palav. Kõik liigub hispaaniale kohaselt aegluubis ja väga uimaselt, see käib pinda, millalgi külastan korra eestit ka. Sügisel samas hakkab rohkem nalja saama sest siis tulevad kõik tagasi ja on pidusi ka, elame näeme

peace

out

0 kommentaari: